Pääyhteistyö­kumppanimme

 • United Bankers -konserni

  United Bankers -konserni

  United Bankers -konserni on suomalainen, pääosin avainhenkilöidensä omistama rahoitusalan konserni. Oy United Bankers Ab perustettiin vuonna 1986. Yli 30 vuoden toimintahistoriallaan UB on yksi vanhimmista suomalaisista keskisuurista sijoitusalan toimijoista.

  www.unitedbankers.fi

 • Suomen Asiakastieto Oyj

  Suomen Asiakastieto Oyj

  Asiakastieto on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista Suomessa. Asiakastieto on apunamme lainojenvälityksen päätöksentekoprosessien sekä asiakkuuksien hallinnan automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla.

  www.asiakastieto.fi

 • Intrum Justitia Oy

  Intrum Justitia Oy

  Intrum Justitia on luotonhallinnan ja perinnän asiantuntijayritys. Intrum Justitia on yksi toimialansa suurimmista toimijoista Euroopassa. Intrum Justitia vastaa Joutsen Rahoituksen välittämien lainojen perinnästä.

  www.intrum.fi

 • Signicat AS

  Signicat AS

  Signicat tuottaa sähköisen tunnistamisen ja sähköisen allekirjoittamisen ratkaisuja. Signicatin avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme EU-direktiivin mukaiset sähköiset allekirjoitukset. Signicat on Pohjoismaiden markkinajohtaja.

  www.signicat.com

 • Maksuturva Oy

  Maksuturva Oy

  Maksuturva Group on Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja.

  www.maksuturva.fi