Kokemuksia – Norrhydro Oy

Käyttämämme rahoitusmuodot tulevat jatkossa monipuolistumaan

Norrhydro – Partner in Success
Halusimme kokeilla joukkorahoitusta rahoitusmuotona ja UB Rahoituksen tarjoama palvelu ylitti odotuksemme.
Yrjö Trög, Norrhydro Oy:n toimitusjohtaja

Norrhydro on liikkuvan kaluston hydraulisylintereiden suunnitteluun ja valmistukseen, niiden huoltoon ja kunnossapitoon erikoistunut noin 120 henkilöä työllistävä suomalainen yritys.

Norrhydron hydrauliikkaratkaisuja on käytössä liikkuvissa työkoneissa esimerkiksi erilaisissa nostolaitteissa, metsätyökoneissa ja meriteollisuudessa. Norrhydron asiakkaita ovat esimerkiksi Ponsse, Cargotec, Outokumpu ja Ruukki.

Kasvun ja kausivaihtelun rahoittamiseen Norrhydro valitsi tällä kertaa kumppanikseen UB Rahoituksen.

Rahoitusvaihtoehtoja oli ennen päätöstä pöydällä useampia. Pankin kanssa aloitettiin keskustelu, mutta Norrhydro päätyi UB Rahoituksen tarjoamaan vaihtoehtoon nopeuden ja vaivattomuuden vuoksi. Myös lainan vakuudettomuus oli keskeinen peruste. "Halusimme myös kokeilla vaihtoehtoista rahoitusmuotoa tulevaisuuden rahoitusratkaisujen pohjaksi”, kertoo Norrhydro Oy:n toimitusjohtaja Yrjö Trög.

Yrjö Trög, Norrhydro Oy
Näiden kokemusten perusteella tulemme varmasti jatkossa käyttämään joukkorahoitusta. Homma toimi sujuvasti ilman rahoitukseen usein liittyvää byrokratiaa.

Sekä verkkopalvelun toimivuus että rahoituspäällikön tarjoama henkilökohtainen palvelu olivat positiivinen yllätys kiittelee toimitusjohtaja Trög.


Lisätietoja Norrhydro Oy:stä: www.norrhydro.com